09 (2)

Få en god hvile, når du er udendørs!

Uanset om du er på camping, rygsæk, vandretur eller rejser, er det afgørende at få en god hvile på enhver rejse!XGEAR 2 i 1 Folding Recliner Chair får dig til at slappe godt af, uanset om du ligger eller sidder.

News-outdoor chairs (1)

Denne 2 i 1 campingstol vedhæftede et aftageligt sidebord (som kan bruges som fodstøtte til at gøre stolen til Lounge Chair).Du kan dreje knappen i bunden og ovenover, så kan bordet nemt tages af.

News-outdoor chairs (2)
3

Den opgraderede recliner campingstol udviklet med hængselforbindelse og skabt med separat støtte på fodskamlen.Den stabile konstruktion og højkvalitetsstof gør denne loungestol meget mere sikker end andre.

News-outdoor chairs (3)

Højden på ryglænet kan justeres op og ned.Når du justerer til 90 °, er den velegnet til at læse, arbejde eller skrive;du kan også behageligt lytte til musik med hovedtelefoner;145° hældning giver den bedste holdning og vinkel, så du kan værdsætte den romantiske stjernehimmel.

News-outdoor chairs (4)

Med et tykkere robust stålstel og slidstærkt 600D oxford-stofnet, holder den kraftige lejrstol op til 300lbs vægtkapacitet.Campingstolens udfoldningsstørrelse er 59"LX 21"WX 30"H, hvilket er mere bredere og mere behageligt end andre stole, fantastisk til store og høje mennesker at bruge.

News-outdoor chairs (5)

XGEAR stolen kommer med en kopholder, nakkestøtte og netlomme, fantastisk til dine ejendele, såsom pung, telefon, kindle, solglas, magasiner.

News-outdoor chairs (6)

Nem at sætte op og bære: Ingen montering er påkrævet, med foldedesign, foldes du bare ud og stolen er klar til brug.Robust stålramme kan foldes sammen til en kompakt størrelse for enkel opbevaring. Letvægtsdesign med en holdbar skuldertaske til komfortabelt at bære.Perfekt til udendørs aktiviteter, camping, fiskeri, strand, festival, have, vandreture, picnic.

News-outdoor chairs (11)
News-outdoor chairs (10)
News-outdoor chairs (8)
News-outdoor chairs (9)
News-outdoor chairs (7)

Indlægstid: 29. september 2021